У циљу боље сарадње и интензивнијег укључивања родитеља у живот и рад установе, средња васпитна група коју воде васпитачи Јасмина Голубовић и Татјана Николић добила је позив од родитеља да посети винарију ''Статус'' породице Јовић у оближњем селу Малча.

Како би планиране активности биле добро реализоване, у припреми и реализацији укључили су се и родитељи пружајући помоћ и подршку читавој акцији.

Посета је обухватила бербу грожђа, обилазак винског подрума а деца су била у прилици да се упознају са производима који се добијају од грожђа, процесом добијања вина и начинима чувања вина.

Велико задовољство деци је представљао обилазак шумице (која је саставни део комплекса) и кућице од дрвених буради у којој живи добра ''винска вила''.

Посета је приведена крају обиласком ресторана који се налази у склопу винарије где су се деца на практичан начин упознала са правилима постављања стола као и правилима понашања за столом. Након ручка у ресторану деца су напустила винарију препуна утисака, богатија за једно ново искуство, за нова знања и вештине која су овим путем усвојила.

Бројач посета

Данас9
Јуче48
Ове недеље9
Овог месеца1317
Укупно811472